Áraink
20′ 50′
Hát 2400.- 4000.-(40′)
Gyógy 4000.-
Arc-Fej 2500.- (15′-20′)
Cellulit 2900.- 4700.-
Meridián 3200.-
Köpölyözés 2900.- (15′-20′)
Testtekercselés 1200.- (5′)
Talp Reflexológia 3500.- (20′-30′)
Baba Masszázs 2400.- (15′-20′)
Fülakupunktúra 2900.-
Tape 1000-3800.- (5′-10′)
Kiszállási díjak:

  • Pilisszentiván, Solymár, Pilisszántó, Pilisszentkereszt: + 700 Ft
  • Pilisjászfalu, Piliscsév, Pomáz, Csobánka, Piliscsaba: +1500 Ft
  • Szentendre, Hűvösvölgy, Budapest: csak 50′ masszázs lehetséges egységesen 6000 Ft

Gyógymasszázzsal kiváló eredmények érhetőek el reumás betegségek esetén, neurológiai betegségeknél, poszttraumás és posztoperatív kórképek esetén valamint belgyógyászati betegségeknél.

  • Reumás betegségek: a javallatok legfontosabb és legszélesebb területét képezik. E betegségnél fellépő fájdalom és a szöveti elváltozások jól befolyásolhatók masszírozással. Sok esetben a masszázs hatására alábbhagy a fájdalom. A nagy ízületek arthrózisánál gyakran csak a masszírozással érünk el hosszabb távú fájdalomcsillapítást
  • Neurológiai betegségek: az indikációk közül a perifériás bénulás kezelése kiemelhető. A masszázs érintett izomzat atrófiájának és az egészséges oldal kontraktúrájának, feszességének megelőzésében segít. Centrális bénulás esetében a masszírozás hatása csekély. Azonban az érintett végtag kirázásával a spasztikus izmok lazulhatnak, ezzel a mozgásterápia könnyebben elvégezhető.
  • Poszttraumás és posztoperatív kórképek: a végtagok sérüléseinél, vagy mozgás szervrendszerében végzett műtétek után az időben elkezdett, óvatosan végzett masszírozás jelentősen lecsökkentheti a gyógyulás időtartamát. Vérömlenyek, zúzódások kezelése is csökkenti a panaszokat. Kötések, gipszrögzítések utáni masszírozás hatására javul a vérátáramlás, az atrofizált szövetek regenerálódnak.
  • Belgyógyászati betegségek: szívbetegségek esetén a masszírozás hatására élénkülő perifériás keringés tehermentesíti a szívet. Hipertónia esetén a görcsösen feszült izomrészek fellazításával a mechanikai inger hatására kitágulnak  a perifériás arteriolák, így csökken a vérnyomás, és az általa kiváltott egyéb panaszok (fejfájás, szédülés, stb).

A gyógymasszázs nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.

A nyugalomra vágyóknak! Kellemes nyugtató zene, lassú finom mozdulatok, harmónia jellemzi ezt a masszázs fajtát. Levezeti a napi stresszt közben feltöltödsz. Igazi kényeztetés.

Hát, ami mindenkinek fáj!

A nem megfelelő tartás, folyamatos hajsza, ülő munka, lelki terhek, stressz.Ezekben segít a masszázs: valamint a myalgiás csomók, izomfeszülések, letapadások oldása.A masszás után mintha teljesen kicserélték volna az embert. Újra helyreáll a vérkeringés,az izmok megtelnek energiával.

Frissítés… Mivel állandóan igénybe van véve a lábunk, nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő vérellátásról. A masszázs meggátolja a vénák összeszűkülését így elkerülhető a visszerek kialakulása emelett felpezsdíti az egész szervezett. A kezelés után szinte a föld felett lebegünk.

Mutasd a talpad, megmondom mi a hiba. Bokasüllyedés, lúdtalp, haránt boltozat süllyedés kezelése. A nem megfelől lábbeli sok problémát okoz a mindennapokba, amít a talp nehezen visel el. Ebben nyújtok segítséget és kezelem ezáltal az egész testet.

Ahogy a kozmetikusnál, csak kicsit másképp. Az arcon lévő ráncok nem a kedvencek közé tartoznak. A megereszkedett bőr és kissé petyhüdt dekoltázs meg végképp az ellenségünk. A különleges fogások, technikák ragyogová és simává teszik a bőrt és természetesen a fontos ásványok is bejutnak a szervezetbe.

A női test bizonyos részei- comb, fenék, csípő- egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, melytől elég nehéz megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtek babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés ezáltal csökkent a bőr hőmérséklete minek következtében anyagcserezavarok lépnek fel és kialakul a cellulit.
A masszázs során ezeken a zsírsejteket törjön és formázom, hogy újra visszakapják a régi formájukat, méretűket.

A 7 fő csakra: gyökér, sex, napfonat, szív, torok, homlok(harmadik szem), korona
Másképpen a lélek masszázsa. A elrejtett érzelmek( düh, harag, bánat, szeretett),sérelmek, gondolatok aktiválódnak és felszínre törnek a vendégből.
A kezelés befejeztével lehetőség nyílik a problémák megbeszélésére.

A kövek gyógyító hatásáról már sokat hallottunk. Ezt, hogy lehet beépíteni a masszázsba? És miért pont a lávakő jó erre?

A lávakő nemmás mint bazalt. Az eredeti kőnek rengeteg gyógyhatása van. Nemcsak a  meleg kövekkel hanem a kezemmel is dolgozok. Így kerül összhangba a két fázis, melyből egy rendkívül nyugtató, relaxáló, energiával feltöltő kezelés lesz.

Segíti a mozgásfejlődést, minden szervre jótékonyan hatása van. Ez a módszer Magyarországon még újnak számít, hisz a thai masszázs e válfaja még nem terjedt el. A test pontjainak masszírozása a belső működés normalizálásában, és az egész fejlődés folyamatában segít. A masszázs a légzőszervekre is jó hatással van. Lenyugtatja azokat, csökkenti a köhögést és megszünteti az arcdugulást.
Javítja a mozgás koordinációt és segíti az újszülöttet, a saját teste felfedezésében.
Segít a lelki eredetű, a mozgásfejlődésben kifejezésre jutó problémák leküzdésében.
Segít az alvászavarok leküzdésében, és mindenkinek nyugodtabb alvást biztosít.
Segít az izmok ellazulásában.

Igen, ez az a vákumos, bőrretapasztos kezelés. Jó kiegészítése a cellulit masszázsnak. A megdolgozott zsírszövetek nyirokba való feltolásában segít. Emellett a megereszkedett bőrt regenerálja.

Ha valaki nem bírja a cellulit kezelést, a köpölyözés is segít a narancsbőr és a sejtek normál állapotának visszaállításában.

A fogyni vágyónak aktívan nem kell közreműködnie. Az eljárás lényege, hogy a különböző hatóanyag-tartalmú krémeket felviszem a bőr felszínére. Az ezen eljárás során használt anyagok vérkeringés- növelő vagy hőelvonó hatásuk révén hozzák létre a várva várt karcsúsodást. Majd testtekercselő fóliával körbetekerem az adott testrészt. Ezután a vendég nyugodtan távozhat a krém kifejti hatását a fólia alatt. Az eredmény gyors és látványos több centi lehet megszabadulni néhány kezelés alatt.

Fogyókúra

Személyes megbeszélés alapján történik. Miután a vendég ismerteti  az étkezési szokásait, közösen átbeszéljünk, hogy min fontos változtatni és összeállítom a megfelelő kalória és tápanyagtartalmú étrendet.

Általános

Már eleged van, hogy mit fözzél megint? A család unja a megszokott ételek. Új receptekkel, változatos, tápláló étkekkel segítek a  munkába.

Bébi és gyermek

Válogat a gyerek! Még nem eheti amit a felnőttek. Teljesen kifogytál az ötletekből? Van recept rá…

Természetes

Csak természetes alapanyagokból, tartósítószer nélkül. Finoman és egyszerűen.

Betegségek

Minden betegségnél fontos a megfelelő és különböző táplálkozás. Nem tudod, hogyan tovább? Pontosan mit ehetsz és mit nem?! Egy kis segítséggel biztosan könnyebb lesz.

Lúgosítás

Napjainkban egyre többet halljuk ezt a szót. De mi is ez az étrend? Hogy nézz ki, miből áll? Hogy lehet összeegyeztetni a mindennapi életünkkel? Egyszerűen és gyorsan.